Nieuwsbrief februari 2023 met yoga nieuwtjes, overzicht lessen, yoga events en yin yoga challenge

Lieve yogi,

Het is al weer even een tijdje geleden dat je een nieuwsbrief hebt gekregen van Yoga met Nicolette. Dat werd wel weer eens tijd, want we hebben zeker niet stil gezeten.

We hebben voor de komende maanden heel veel leuke yoga lessen, yoga events, trainingen en een gratis yoga challenge gepland, waarvan ik je graag op de hoogte breng met deze nieuwsbrief!

Terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf is het koud, nat en guur weer. We zitten in februari nog midden in de winter en als het goed is, teruggetrokken en in diepe rust in onze winterslaap. Om straks, over een paar weken, weer te kunnen zaaien wat we dit jaar tot bloei willen laten komen en in het licht willen zetten. Ben jij daar al over aan het fantaseren en dagdromen?

Ook voor mij zal 2023 een jaar zijn vol nieuwe kansen en mogelijkheden, zowel zakelijk als privé! In deze nieuwsbrief zal ik je hierin meenemen.

Dankbaar en trots kan ik vertellen dat ik, na lang zoeken, een eigen ruimte gevonden voor mijn coaching & training en voor yogalessen.

Het is een prachtige ruimte, ruim, licht, groot! En super mooi ingericht met hulp van lieve vrienden. Kom gerust langs om het zelf te ervaren. 

Yogalessen & Yoga events – boek jouw les op www.yogametnicolette.nl

Yogalessen

Je hebt de keuze uit verschillende yogalessen. Kijk welke je het meeste aanspreekt en probeer het ook gerust uit. Er is voor iedereen een geschikte yogales.

Je boekt heel eenvoudig zelf je les op www.yogametnicolette.nl

Dinsdag ochtend van 10.00 uur – 11.15 uur:
Hatha Yoga, gegeven door Bernadette in Lemmer

Dinsdag avond van 20.00 uur – 20.15 uur:
Hatha Yoga, gegeven door Bernadette in Lemmer

Woensdag ochtend van 9.30 uur – 10.30 uur:
Vinyassa Yoga, gegeven door Nicolette in Lemmer

Woensdag ochtend van 10.30 uur – 11.30 uur:
Yin Yoga, gegeven door Nicolette in Lemmer

Donderdag avond van 19.00 uur – 20.15 uur:
Yin Yoga, gegeven door Nicolette in Balk (nog 2 matten vrij)

Donderdag avond van 20.30 uur – 21.45 uur:
Yin Yoga, gegeven door Nicolette in Balk (VOL)

2 x per maand op maandagavond: Yoga voor Ruiters in Oosterzee.

Prive yogales
Naast groepslessen zijn er ook mogelijkheden voor privé yogalessen. Dit kan individueel of met een eigen kleine groep. Privé lessen kunnen heel fijn zijn als je de basis goed wilt aanleren of als je last hebt van een blessure of pijnklachten. Voor meer informatie, neem gerust contact op.

Yoga events – vanaf nu ook in Lemmer
1 x per maand kun je genieten van een extra lange Yin Yoga les in samenwerking met Angela (van SoulGiftSound) of Anja van der Werf (voetreflexmassage).

Zondag 19 februari
Lazy Sunday Yin Yoga XL met klankbeleving met Angela
Van 11-13 uur

zondag 12 maart
Yin Yoga XL met voetreflexmassage en healing met Anja
Van 11-13 uur (VOL!)
Van 14.30 – 16.30 uur

Zondag 16 april
Yin Yoga XL met voetreflexmassage en healing met Anja
Van 11-13 uur
Van 14.30 – 16.30 uur

Je kunt je bij mij aanmelden of via de website: www.yogametnicolette.nl

Yin Yoga Challenge

Vorig jaar heb ik een gratis online Yin Yoga Challenge gegeven. 21 dagen lang ontving je een mail met een online yin yogales van max 15 minuten. Mijn doel van de challenge was om mijn yogaklanten te laten ervaren èn laten voelen wat de voordelen zijn als je dagelijks yoga beoefent!

Ik heb besloten de challenge nog een keer aan te bieden. De challenge start op 23-02-2023. Wil je (nogmaals) meedoen, dan kun je je aanmelden via www.yogametnicolette.

 

Wat je misschien niet weet, is dat ik ook een eigen coachpraktijk heb. In 2023 zal mijn focus (nog) meer gaan liggen bij mijn coachpraktijk Coach jezelf naar Geluk.

Coaching
Naast yogadocent ben ik ook (opgeleid) tot coach en therapeut. Ik begeleid mensen die vastlopen in hun leven, in hun privé of in hun werk. Mensen die relatieproblemen hebben, of mensen die vastlopen in hun werk, moeite hebben met de balans tussen werk en privé of met zichzelf in de knoop zitten.

Soms loopt iemand vast door een ingrijpende gebeurtenis, zoals een scheiding, overlijden of verlies van baan. Maar vaak loop je ook vast door problemen die terug te voeren zijn op patronenn die iemand al van jong af aan hanteert. Meer informatie over mijn coaching vind je op: www.coachzelfnaargeluk.nl.

Trainingen
Daarnaast geef ik (eventueel in samenwerking met andere trainers) diverse trainingen:

Training Weer Baar in Jezelf
Samen met Jeltsje de Jong (ruim 20 jaar ervaring in het geven van weerbaarheidstrainingen) organiseren we in Lemmer de weerbaarheidstraining Weer Baar in Jezelf. Deze training is eigelijk een ‘must’ voor iedereen.De training geeft je handvaten voor als je terecht komt in onverwachte, dreigende situaties of te maken krijgt met grensoverschrijdend gedrag. Ook leer je hoe je weerbaarder kunt worden in jezelf en in contact met andere mensen als je je angstig, onzeker of onveilig voelt. Naast fysieke weerbaarheid is er ook aandacht voor mentale, emotionele en sociale weerbaarheid.

Data Weerbaarheidstraining: 25 februari, 11 maart, 25 maart
Meer info of aanmelden voor de training vind je hier.

Opstellingendag Familie- en organisatieopstellingen
3 maart 2023, samen met Jeltsje de Jong

Weer met plezier (online) daten
Single en op zoek naar een leuke partner? Vergroot je kans op een succesvolle relatie met deze training. Schrijf je in en ontdek hoe jij met plezier en succesvol kunt daten!
Vrijdag 24 februari 2023
Meer info of aanmelden voor de training, vind je hier

Het is een hele lange nieuwsbrief geworden! Bedankt dat je het tot het eind hebt gelezen en hopelijk staat er iets in wat je aanspreekt en zie ik je snel!

Namasté,
Nicolette