Yin Yoga XL & Voetreflexmassage en healing

Ben jij er ook bij? Gun jezelf deze bijzondere ervaring met deze extra lange YIN LES met voetreflexmassage en healing.

YIN XL & VOETREFLEXMASSAGE EN HEALING

Yin Yoga is afwijkend van de meer ‘Yangere’ yoga vormen, zoals Hatha yoga en Flow Yoga. Yin Yoga is een hele rustige vorm van yoga en is toegankelijk voor (bijna) iedereen. ‘Yin’ staat voor het vrouwelijke en het zachte. Het is het tegenovergestelde van ‘Yang’, het mannelijke en het vurige.” Yin yoga is passief, je houdt de houdingen langer aan, tussen de 3 en 5 minuten en beweegt zo min mogelijk. Zo kun je goed aandacht geven aan een bepaald deel van het lichaam. Het bindweefsel in je gewrichten en in je spieren wordt opgerekt en gestimuleerd en er ontstaat meer opening in het lichaam.

Terwijl jij in je houding ligt en de stilte in jezelf opzoekt, tikt Anja je zachtjes aan, zodat jij je kunt voorbereiden op het ultieme verwenmoment van een voetreflexmassage. In de rusthoudingen kun je lichte sensaties ervaren van de healing die Anja jou geeft.

 Aankomende events:

Zondag 17 december VOL
Van 11.00 tot 13.00 uur

Zondag 21 januari 2024
Groep 1 – van 11.00 tot 13.00 uur
Groep 2 – van 14.30 tot 16.00 uur

Zondag 18 februari 2024
Groep 1 – van 11.00 tot 13.00 uur
Groep 2 – van 14.30 tot 16.00 uur

Zondag 17 maart 2024
Groep 1 – van 11.00 tot 13.00 uur
Groep 2 – van 14.30 tot 16.00 uur

 

Over Anja

Over Anja

Anja Vogelzang geeft energetische behandelingen individueel en groepsgericht. De basis is altijd gronden, beschermen en zuiveren. Door af te stemmen op de essentie en gebruik te maken van verschillende tools wordt de kern van wat gezien wil worden geraakt. Dit geeft helder inzicht en transformatie. Daarnaast geeft ze voetreflexmassage en meditaties volgens de Schumann methode. Ook kun je bij haar terecht voor adviezen over natuurvoeding en kruiden. Haar missie is iemand weer in verbinding brengen met zijn eigen pure kracht. Anja is tevens werkzaam als wijkverpleegkundige.

Over Nicolette

Over Nicolette

Yoga, meditatie, mindfulness

Nicolette van Oortmerssen geeft yogalessen in Vinyassa Flow Yoga, Yin Yoga en Yoga Nidra. Daarnaast coacht ze mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en (zelf)liefde. Ze maakt gebruik van diverse technieken, traumaverwerking, innerlijk-kind-werk en systemisch werk. Samen met Anja geeft ze meditaties volgens de Schumann-methode. Ook kan je bij haar terecht voor adviezen over natuurvoeding en kruiden. Haar missie is om mensen te helpen weer van zichzelf te houden en zich hun ware zelf te herinneren (reconnect).

AANVULLENDE INFO 

LOCATIE

Buurthuis De Gearthe in Bakhuizen

VOOR WIE IS DE LES GESCHIKT?

Het event is geschikt voor beginnende en gevorderde yogi(ni)’s.
Helaas niet geschikt voor zwangeren.

DOCENTEN
Anja 
Nicolette van Oortmerssen (Yin Yoga)

INVESTERING
inclusief onbeperkt biologische thee en iets lekkers  

€ 35,-