Verbinden met jezelf en de natuur

Wil jij even een heel weekend voor jezelf?
Rust en Ruimte.
Verbinding met jezelf en de natuur.
Dit mooie weekend stappen we aan boord van het authentieke schip “de Groninger”. We zeilen letterlijk de ruimte, vrijheid en stilte tegemoet. We gaan daar waar de wind ons brengt…
Tijd voor yoga, bezinning, meditatie en heerlijke gezonde maaltijden. Alle tijd voor jezelf.

In dit weekend sta JIJ centraal.

Samen met een groep fijne mensen gewoon “zijn”. Met elkaar. Met jezelf. Met de natuur.

Tijdens onze vaartocht leggen we aan bij mooie, onontdekte plekjes midden in de natuur.

 

 

Zo is er – naast het zeilen – ook de mogelijkheid om te aarden: letterlijk met je blote voeten in t gras. Heerlijk zwemmen in natuurwater. ’s Avonds genieten van de zonsondergang en fijn opwarmen bij het kampvuur. We zijn veel buiten, zodat we optimaal kunnen genieten van de helende kracht van de natuur. Alle elementen komen voorbij: water, wind, aarde, vuur.

Tijdens het weekend wordt tevens persoonlijke coaching aangeboden.

Met sharing circels en een vuurceremonie (waarin we het oude loslaten en het nieuwe verwelkomen) worden inzichten extra bekrachtigd en verankerd.

Zo krijgt de retraite een “diepere laag”: je stapt van boord met nieuwe inzichten en weet welke eerste stappen jij mag gaan nemen naar meer geluk, balans en liefde in je leven.

 

Reis je mee?
Investering in jezelf
395,- (op basis van een gedeelde hut)
345,- (met een eigen tentje)
Inclusief lekkere, gezonde maaltijden, versnaperingen en non-alcoholische dranken.

 

 

Over Nanda

Over Nanda

Yoga, meditatie & coaching

Nanda is allround coach, yoga docent en kruidengeneeskundige. Nanda neemt je graag mee naar jouw ware zelf. Wie ben jij diep van binnen? Wat is jouw ware natuur. Vanuit hier kun je groeien, bloeien en stappen zetten naar jouw verlangens en dromen.

Nanda begeleidt jouw bij dit proces van bewustwording, verbinding en persoonlijke ontwikkeling. Doortastend, praktisch en met liefdevolle aandacht.

Tijdens de retraite ondersteunt & coacht Nanda jou. Samen met Nicolette verzorgt zij tevens de yoga/meditaties en de heerlijke gezonde maaltijden

Zie voor meer informatie over Nanda:  www.nantura.nl

Over Nicolette

Over Nicolette

Yoga, meditatie & coaching

Nicolette is lifecoach & trauma therapeut en all round yogadocente. Het is haar missie om mensen weer in verbinding te brengen met zichzelf.

Samen werken aan heling, rouwverwerking, vergeving en loslaten, zodat je je weer in liefde kunt verbinden met jezelf en jouw omgeving.

Tijdens de retraite neemt Nicolette je mee om je hart (weer) te openen, te vergeven en los te laten, zal ze de meditaties en yogalessen verzorgen. Samen met Nanda verzorgt zij tevens de yoga/meditaties en de heerlijke gezonde maaltijden.

Zie voor meer informatie over Nicolette: www.coachjezelfnaargeluk.nl

 

AANVULLENDE INFO 

WANEER?
Vrijdag 6 september t/m zondag 8 september 2024

TIJDSTIP
Start vrijdag 6 september 2024 om 19.00 uur tot zondag 8 september om ongeveer 17.00 uur

LOCATIE
Marina Haven, Ymedaem 3, 8722 HP Molkwerum

VOOR WIE IS DE RETRAITE GESCHIKT?
Deze unieke retraite is geschikt voor bewuste vrouwen die houden van yoga, water en zeilen, die behoefte hebben aan een heel weekend voor zichzelf, aan rust en ruimte en verbinding met zichzelf en de natuur.

ORGANISATOREN
Nanda Hermus (Yoga, meditaties, coaching)
Nicolette van Oortmerssen (Yoga, meditaties, coaching) 
Arjen van Dijk (Schipper)