Aanbod groepslessen

Yin Yoga

Yin yoga is een toegankelijke en rustige vorm van yoga, geschikt voor iedereen. De yogahoudingen zijn voornamelijk zittend en liggend en worden langer aangehouden (tussen 3-5 minuten) en ondersteund met bolsters, kussens en dekens. Met name  het rustige karakter van Yin spreekt deelnemers aan.

Flow Yoga

Bij Flow yoga beweeg je op het ritme van je ademhaling, in een vloeiende beweging, van de ene yogahouding naar de andere. Elke les bestaat uit zonnegroeten die op een dynamische manier worden uitgevoerd en uitgebreid met nieuwe houdingen. De focus ligt op gratie en souplesse.

Yin Yoga en Mantra Zingen

Nicolette neemt je mee in een heerlijke Yin Yoga ☯️ les waarbij we diep naar binnen keren en je je helemaal mag ontspannen.
.
Vervolgens zingen we mantra’s met Tessa, die deze begeleidt op de gitaar. Mantra’s zijn positieve affirmaties die steeds worden herhaald.

Yin Yoga XL met Voetreflex Massage en Healing

Gun jezelf een heerlijke Welness ochtend of middag tijdens deze Yin Yoga XL met Voetreflex massage en healing. Het beste van twee werelden, zo omschrijven de deelnemers dit event. Een prachtige co creatie met Energetisch Therapeut Anja van der Werf.

Tijdens de Yin houdingen geeft Anja een healing en tijdens de rustpauzes een heerlijke ontspannen voetreflex massage. 

Yin Yoga XL met klankschalenconcert

Met veel plezier nodigen Angela en ik je uit voor een extra lange Yin Yogales XL met klankbeleving. Geniet van een 1 ½ uur durende Yin Yogales met een unieke klankbeleving en aansluitend een diepe, ontspannen meditatie van 30 minuten. 

Nieuw in Lemmer

Met trots kunnen we nu ook yogalessen, yoga events en trainingen aanbieden in Lemmer. In de voormalige basisschool De Dam hebben we de beschikking over een prachtige ruimte. Je hebt de keuze uit Hatha, Vinyassa en Yin Yoga. Hatha wordt gegeven door Bernadette, Yin en Vinyassa door Nicolette. Probeer gerust de lessen uit om te kijken wat jou bevalt! De hele maand januari kun je de lessen volgen voor 10 euro per les.

Yin jezelf in balans met online lessen

 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om zich goed te voelen en gelukkig te zijn.

Om laagdrempelig kennis te maken met de voordelen van yin yoga heb ik een online yin yoga challenge gemaakt. En heeft als doel om beter in je vel te komen zitten èn meer grip te krijgen op je emoties.

De challenge bestaat uit 21 korte Yin Yoga lessen van ongeveer 10 minuten en helpen jou om meer grip te krijgen op je emoties. Ook krijg je uitgebreide informatie over emoties en meridianen. Wil je meedoen? Meld je aan en je ontvangt de eerste les gelijk in je  mailbox.