Yin Yoga XL & Klank

Ben jij er ook bij? Gun jezelf deze bijzondere ervaring met deze extra lange YIN LES met KLANK.
Schrijf je in voor deze speciale Yin Yoga XL les

YIN YOGA XL & KLANK

Ervaar Stilte, resonantie & loslaten

Met veel plezier nodigen wij, Angela en Nicolette, je uit voor een bijzondere en extra lange Yin Yogales XL & Klank. Geniet van een 1 ½ uur durende Yin Yogales & Klank (Soul Gift Sounds). En dit op een van de mooiste plekjes van Friesland.

Voor ons beiden is het een feestje om deze Yin yoga & Klank met elkaar te beleven.

Wij ontmoeten jou graag,
een lieve groet,


Angela & Nicolette

Yin Yoga is afwijkend van de meer ‘Yangere’ yoga vormen, zoals Hatha yoga, Vinyassa Yoga en Power Yoga. Yin Yoga is een hele rustige vorm van yoga en is toegankelijk voor (bijna) iedereen. ‘Yin’ staat voor het vrouwelijke en het zachte. Het is het tegenovergestelde van ‘Yang’, het mannelijke en het vurige.” Yin yoga is passief, je houdt de houdingen langer aan, tussen de 3 en 5 minuten en beweegt zo min mogelijk. Zo kun je goed aandacht geven aan een bepaald deel van het lichaam. Het bindweefsel in je gewrichten en in je spieren wordt opgerekt en gestimuleerd en er ontstaat meer opening in het lichaam.

Terwijl jij in je houding ligt en de stilte in jezelf opzoekt, komen de trillingen van de klankschalen voelbaar in jouw lichaam. De klank en trilling van klankschalen hebben een prachtige helende werking. Door de klanken komt ook de gedachtestroom makkelijker tot rust en wordt je op een veilige manier naar een diepe ontspanning gebracht.

Elke klank voelt anders; de lage klanken geven je aardse rust (vanuit de wortelchakra) terwijl de hogere klanken juist energie geven (kruin chakra).

Je lichaam heeft een eigen trillingsfrequentie. Als je je niet lekker voelt kan er ergens een blokkade zitten die de trillingsfrequentie lager maakt.

Door de trillingen van een klankschaal krijgt je lichaam een innerlijke massage. De klankmassage. Je voelt de trilling in je hele lichaam.

De werking van klankschalen uit zich op alle niveaus: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Naast klankschalen zal Angela je ook ondersteunen met prachtige andere instrumenten zoals bijvoorbeeld de Indiase windies, Afrikaanse sansula, Rusische RAV, Sjamanendrum…. En maakt Angela gebruik van haar stem. Alles is pure improvisatie afgestemd op het hier en nu.

Over Angela

Over Angela

Soul Gift Sounds

Angela is een trotse moeder van vier kinderen en woont in het mooie Gaasterland. Zij is graag in de natuur. Klank, Kleur en Geur is haar passie. Ze geeft sinds 2004 Soul Gift Sound klankbelevingen voor jong en oud, in groepen en individuele sessies. Zingen doet zij van kleins af aan, muziek zit in haar lijf. Zij vertaalt de klanken die aanwezig zijn in het moment, als energievorm, met haar stem.
Angela:”Om jullie in deze Yin Yoga XL te mogen ondersteunen met klanken is voor mij een eer.”

Over Nicolette

Over Nicolette

Yoga, meditatie, mindfulness

Nicolette woont met haar kinderen in Balk. Yoga heeft haar leven in positieve zin enorm veranderd. Nicolette: “Yoga is absoluut niet zweverig. Het heeft juist alles te maken met in je kracht staan. Mijn yogalessen zijn geschikt voor iedereen, jong, oud, ervaren, onervaren” Nicolette is officieel yogadocente Hatha, Vinyassa en Yin Yoga (RYT 200+ Yoga Alliance). Naast yogalessen geeft ze meditatie- en mindfulness cursussen en is ze relatiecoach voor vrouwen en mannen met verlatingsangst en bindingsangst. 

AANVULLENDE INFO 

WANNEER?

Zaterdag 26 februari 2022
Zaterdag 16 april 2022

TIJDSTIP
Van 11.00 uur – 13.00 uur
Van 14.30 uur – 16.30 uur 

LOCATIE

De Spylder dorps- en cultuurhuis in Warns.

WANNEER

Woensdag 15 juni 2022
Woensdag 6 juli 2022
Woensdag 7 september 2022

LOCATIE

Op een prachtige locatie in de Wydemerk, midden in de natuur

VOOR WIE IS DE LES GESCHIKT?

Deze unieke les is geschikt voor beginnende en gevorderde yogi(ni)’s.
Helaas niet geschikt voor zwangeren

DOCENTEN
Angela (SoulGiftSounds)
Nicolette van Oortmerssen (Yin Yoga)

VRAGEN
Angela: info@soulgift.nl
Nicolette: info@coachjezelfnaargeluk.nl

INVESTERING
inclusief onbeperkt biologische thee en iets lekkers  

€ 27,50