Over mij

Nicolette van Oortmerssen

Ruim 18 jaar geleden werd mijn zoon geboren. Vlak voor zijn komst heb ik het roer in mijn leven omgegooid. Mijn toenmalige fulltime baan in het bedrijfsleven impulsief opgezegd om ‘iets heel anders’ te gaan doen. De jaren die volgden werden een zoektocht, naar wie ik werkelijk ben, wat ik graag zou willen, wat mijn passies zijn en hoe ik in het leven wil staan.

Zo’n 10 jaar geleden maakte ik kennis met yoga en meditatie. Ik reed intensief paard en had veel fysieke klachten die verminderden door regelmatig yoga te doen. En niet alleen mijn fysieke klachten verdwenen, ik kreeg ook meer focus en grip op mijn leven en kwam af van die altijd aanwezige innerlijk onrust en spanning. Ik zou dat iedereen graag willen laten ervaren.

Ik heb de Yoga Teacher Training 200 uur in Hatha Yoga, Vinyassa Yoga gevolgd op Bali. En daarna de Docenten opleiding Yin Yoga. Nu doe ik elke dag wat ik zelf ook het allerliefste doe.

Ik ontdekte dat yoga ook een hele bijzonder aanvulling is op mijn andere werk. Want naast yogadocent coach ik ook vrouwen en mannen die vastlopen in hun leven. Vaak zitten zij zo vast in hun (denk)patronen en angst, dat ik yoga inzet om weer in contact te komen met hun lichaam en met weggestopte gevoelens, zodat verdriet en pijn verwerkt kan worden en losgelaten (voor meer informatie hierover kun je een kijkje nemen op mijn website www.coachjezelfnaargeluk.nl).

Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen!

Liefs,

Nicolette 

Dank je wel voor zaterdag! Wat een fijne energie heb je en wist je neer te zetten met 'mijn' dames! Het was voor ons allemaal een bijzondere en mooie ervaring. Een aantal dames moest zeker door een stuk weerstand heen, maar hebben het allemaal als heel fijn en rustgevend ervaren. Echt heel waardevol.

Ymkje

MultiplYMe

De lessen van Nicolette op gebied van Yoga en meditatie hebben een wereld voor mij geopend. Ik ervaar minder stress en heb meer rust gevonden. Ik heb meer grip gekregen op de dingen die mij op persoonlijk vlak onzeker maakten. Ik ben veranderd en ben daar vreselijk blij mee..
Aline

Uit Lemmer, Flow Yoga

Via mijn dochter ben ik bij Yoga met Nicolette gekomen, ze stuurde een mail. 
Voor gratis proefles, voor diverse yoga lessen. Zo blij! Hele  fijne stem, waar ik gevoelig voor ben en goede uitleg.
Ook iedere dag een tip, welke uit meditatie, Mindfulness of ademhalingsoefening bestaat.
Steeds verrassend wat je krijgt, prikkelt je om het uit te voeren.
Nooit gedacht dat ik yoga zo fijn zou vinden, maar ook heerlijk in deze bijzondere tijd!
Iedere dag even je bolletje verwennen en je lijf ontspannen.
Hier word ik gelukkiger van!👍🏻☀️🍀
Julia Bouwmeester van Otten

Dronrijp

De lessen bij Nicolette zijn erg plezierig. Door de yin yoga krijg ik meer rust in mijn hoofd, mijn concentratie wordt beter en ik krijg meer souplesse in mijn spieren.
Anneke

Uit Balk, Yin Yoga

De yin yoga bij Nicolette ervaar ik als erg fijn. Als artrose patient was het even wennen aan de lengte van de oefeningen van 3-5 min. De ontspanning daarna met de ademhaling maakt dat al snel goed. Ik heb er echt baat bij en het geeft bovendien meer rust in mijn hoofd.

Jetty

Uit Balk, Yin Yoga

Yin jezelf in balans met online lessen

 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om zich goed te voelen en gelukkig te zijn.

Om laagdrempelig kennis te maken met de voordelen van yin yoga heb ik een online yin yoga challenge gemaakt. En heeft als doel om beter in je vel te komen zitten èn meer grip te krijgen op je emoties.

De challenge bestaat uit 21 korte Yin Yoga lessen van ongeveer 10 minuten en helpen jou om meer grip te krijgen op je emoties. Ook krijg je uitgebreide informatie over emoties en meridianen. Wil je meedoen? Meld je aan en je ontvangt de eerste les gelijk in je  mailbox.