Over mij

Yoga- en meditatie docent en relatiecoach

Ruim 17 jaar geleden werd mijn zoon geboren. Vlak voor zijn komst heb ik het roer in mijn leven omgegooid. Mijn toenmalige fulltime baan in het bedrijfsleven impulsief opgezegd om ‘iets heel anders’ te gaan doen. De jaren die volgden werden een zoektocht, naar wie ik werkelijk ben, wat ik graag zou willen in mijn leven, wat mijn passies zijn en hoe ik in het leven wil staan. Elke keer weer dacht ik het gevonden te hebben en ging ik een nieuwe studie doen of iets nieuws proberen. Om uiteindelijk steeds te moeten ervaren dat dit het ook niet was. Tenminste dat dacht ik. Uiteindelijk bleken het allemaal op zichzelf staande puzzelstukjes te zijn die uiteindelijk tot een zeer helder plaatje voor mij leiden.

Sinds ik zo’n 10 jaar geleden kennis heb gemaakt met yoga, meditatie en mindfulness en ik dit ook regelmatig ben gaan doen, is mijn leven zo enorm veranderd, in positieve zin.

Zo heb ik meer focus en grip op mijn leven gekregen en ben ik grotendeels af van die altijd aanwezige innerlijk onrust en spanning. De effecten worden elke dag duidelijker en meer voelbaar en dat zou ik iedereen die ik ken ook heel graag willen laten ervaren.

De laatste jaren ben ik daarom weer gaan studeren en heb diverse yoga opleidingen gevolgd: de Yoga Teacher Training 200 uur in Hatha Yoga, Vinyassa Yoga, ademtechnieken en meditatie gevolgd op Bali en daarna de Docenten opleiding Yin Yoga. Nu doe ik elke dag wat ik zelf ook het allerliefste doe: Yoga, Meditatie, Mindfulness.

Ik ontdekte dat yoga ook een hele bijzonder aanvulling is op mijn andere werk. Want naast yogadocent coach ik ook vrouwen en mannen die vastlopen in relaties (waaronder verlatingsangst en bindingsangst). Vaak zitten zij zo vast in hun (denk)patronen en angst, dat ik yoga inzet om weer in contact te komen met hun lichaam en met weggestopte gevoelens, zodat verdriet en pijn verwerkt kan worden en losgelaten (voor meer informatie hierover kun je een kijkje nemen op mijn website www.coachjezelfnaargeluk.nl).

Je bent van harte uitgenodigd om met me mee te doen!

Liefs,

Nicolette 

Ervaringen van deelnemers

De lessen van Nicolette op gebied van Yoga en meditatie hebben een wereld voor mij geopend. Ik ervaar minder stress en heb meer rust gevonden. Ik heb meer grip gekregen op de dingen die mij op persoonlijk vlak onzeker maakten. Ik ben veranderd en ben daar vreselijk blij mee..
Aline

Uit Lemmer, Flow Yoga

Via mijn dochter ben ik bij de stoelyoga van Nicolette gekomen, ze stuurde een mail. 
Voor gratis proefles, voor diverse yoga lessen. Ik heb gekozen voor stoelyoga. Zo blij!
Hele  fijne stem, waar ik gevoelig voor ben en goede uitleg.
Ook iedere dag een tip, welke uit meditatie, Mindfulness of ademhalingsoefening bestaat.
Steeds verrassend wat je krijgt, prikkelt je om het uit te voeren.
Nooit gedacht dat ik stoelyoga zo fijn zou vinden, maar ook heerlijk in deze bijzondere tijd!
Iedere dag even je bolletje verwennen en je lijf ontspannen.
Hier word ik gelukkiger van!👍🏻☀️🍀
Julia Bouwmeester van Otten

Dronrijp

De lessen bij Nicolette zijn erg plezierig. Door de yin yoga krijg ik meer rust in mijn hoofd, mijn concentratie wordt beter en ik krijg meer souplesse in mijn spieren.
Anneke

Uit Balk, Yin Yoga

De yin yoga bij Nicolette ervaar ik als erg fijn. Als artrose patient was het even wennen aan de lengte van de oefeningen van 3-5 min. De ontspanning daarna met de ademhaling maakt dat al snel goed. Ik heb er echt baat bij en het geeft bovendien meer rust in mijn hoofd.

Jetty

Uit Balk, Yin Yoga

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ervaar jij bij jezelf regelmatig gevoelens van angst, stress, bezorgdheid, onzekerheid, onrust en somberheid? Voel je je slachtoffer van de situatie. Weet je even niet hoe je nu verder moet?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een nieuwsbrief met events, lessen en tips om je beter te voelen. 

Ik wil graag iets doen. Helpen. Bijdragen. Als help ik er maar 1 iemand mee. Schrijf je in en ontvang elke dag een waardevolle tip. 

Liefs, Nicolette