Groepslessen en cursussen

Yin Yoga

Yin yoga is een toegankelijke en rustige vorm van yoga, geschikt voor iedereen. De yogahoudingen zijn voornamelijk zittend en liggend en worden langer aangehouden (tussen 3-5 minuten) en ondersteund met bolsters, kussens en dekens. Met name  het rustige karakter van Yin spreekt deelnemers aan.

Flow Yoga

Bij Flow yoga beweeg je op het ritme van je ademhaling, in een vloeiende beweging, van de ene yogahouding naar de andere. Elke les bestaat uit zonnegroeten die op een dynamische manier worden uitgevoerd en uitgebreid met nieuwe houdingen. De focus ligt op gratie en souplesse.

Leren mediteren

In deze les train je je aandacht en focus, waardoor je meer rust in je hoofd krijgt. Je leert op een andere manier om te gaan met malende gedachten en krijgt grip op gevoelens, emoties en gedrag. Regelmatig mediteren vermindert gevoelens van angst en stress en verbetert je concentratie.

Stoelyoga

Iedereen heeft baat bij yoga! Ook als je last hebt (gehad) van een blessure, problemen ervaart met je balans of al langere tijd weinig hebt kunnen doen met je lijf. Bij Stoelyoga doe je verschillende yoga houdingen op en achter je stoel, en je kunt je stoel voor balans gebruiken. Alle delen van je lichaam komen aan bod.

Yin Yoga XL met klankschalenconcert

Met veel plezier nodigen Angela en ik je uit voor een extra lange Yin Yogales XL met klankbeleving. Geniet van een 1 ½ uur durende Yin Yogales met klankbeleving en aansluitend een diepe, ontspannen meditatie van 30 minuten. 

Cursus minder stress & mindfulness

Heb je de neiging tot piekeren of heb je last van emoties die met je aan de haal gaan? Wil je beter leren omgaan met stress, voel je je vaak gejaagd? Verlang je naar meer rust in jezelf? Mindfulness is bewezen effectief en zorgt ervoor dat je stopt met piekeren, minder angst en stress ervaart, meer focus hebt, meer innerlijke rust en balans ervaart en lekkerder in je vel komt.

Lijkt het je wat, maar weet je niet wat bij je past?

Probeer het gerust uit. De eerste les is gratis! En daarna kun je een losse les boeken om de andere lessen uit te proberen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ervaar jij bij jezelf regelmatig gevoelens van angst, stress, bezorgdheid, onzekerheid, onrust en somberheid? Voel je je slachtoffer van de situatie. Weet je even niet hoe je nu verder moet?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een nieuwsbrief met events, lessen en tips om je beter te voelen. 

Ik wil graag iets doen. Helpen. Bijdragen. Als help ik er maar 1 iemand mee. Schrijf je in en ontvang elke dag een waardevolle tip. 

Liefs, Nicolette