Aanbod groepslessen

Yin Yoga

Yin yoga is een toegankelijke en rustige vorm van yoga, geschikt voor iedereen. De yogahoudingen zijn voornamelijk zittend en liggend en worden langer aangehouden (tussen 3-5 minuten) en ondersteund met bolsters, kussens en dekens. Met name  het rustige karakter van Yin spreekt deelnemers aan.

Flow Yoga

Bij Flow yoga beweeg je op het ritme van je ademhaling, in een vloeiende beweging, van de ene yogahouding naar de andere. Elke les bestaat uit zonnegroeten die op een dynamische manier worden uitgevoerd en uitgebreid met nieuwe houdingen. De focus ligt op gratie en souplesse.

Hatha yoga

Hatha yoga is het samenbrengen van lichaam en geest, het in contact komen met jezelf en het bereiken van een eenheid. We beginnen vaak zittend, met een korte meditatie. Daarna komen een paar houdingen en ademoefeningen en wordt de les beeindigd met een eindontspanning. 

Yin Yoga XL met Voetreflex Massage en Healing

Gun jezelf een heerlijke Welness ochtend of middag tijdens deze Yin Yoga XL met Voetreflex massage en healing. Het beste van twee werelden, zo omschrijven de deelnemers dit event. Een prachtige co creatie met Energetisch Therapeut Anja van der Werf.

Tijdens de Yin houdingen geeft Anja een healing en tijdens de rustpauzes een heerlijke ontspannen voetreflex massage. 

Yin Yoga XL met klankschalenconcert

Met veel plezier nodigen Angela en ik je uit voor een extra lange Yin Yogales XL met klankbeleving. Geniet van een 1 ½ uur durende Yin Yogales met een unieke klankbeleving en aansluitend een diepe, ontspannen meditatie van 30 minuten. 

Nieuw in Lemmer

Met trots kunnen we nu ook yogalessen, yoga events en trainingen aanbieden in Lemmer. In de voormalige basisschool De Dam hebben we de beschikking over een prachtige ruimte. Je hebt de keuze uit Hatha, Vinyassa en Yin Yoga. Hatha wordt gegeven door Bernadette, Yin en Vinyassa door Nicolette. Probeer gerust de lessen uit om te kijken wat jou bevalt! De hele maand januari kun je de lessen volgen voor 10 euro per les.

Gratis yin challenge

 

 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om zich goed te voelen en gelukkig te zijn. Om laagdrempelig kennis te maken met de voordelen van yin yoga heb ik een hele leuke online challenge gemaakt. Deze gaat van start op 03 maart 2023. De challenge is online èn gratis. En heeft als doel om beter in je vel te komen zitten èn meer grip te krijgen op je emoties.

De challenge bestaat uit 21 korte Yin Yoga lessen van ongeveer 10 minuten en helpen jou om meer grip te krijgen op je emoties. Wil je meedoen? Schrijf je dan gerust alvast in. Je ontvangt begin maart meer informatie.