Groepslessen en cursussen

Yin Yoga

Yin yoga is een toegankelijke en rustige vorm van yoga, geschikt voor iedereen. De yogahoudingen zijn voornamelijk zittend en liggend en worden langer aangehouden (tussen 3-5 minuten) en ondersteund met bolsters, kussens en dekens. Met name  het rustige karakter van Yin spreekt deelnemers aan.

Flow Yoga

Bij Flow yoga beweeg je op het ritme van je ademhaling, in een vloeiende beweging, van de ene yogahouding naar de andere. Elke les bestaat uit zonnegroeten die op een dynamische manier worden uitgevoerd en uitgebreid met nieuwe houdingen. De focus ligt op gratie en souplesse.

Yin Yoga XL met Voetreflex Massage en Healing

Gun jezelf een heerlijke Welness ochtend of middag tijdens deze Yin Yoga XL met Voetreflex massage en healing. Het beste van twee werelden, zo omschrijven de deelnemers dit event. Een prachtige co creatie met Energetisch Therapeut Anja van der Werf.

Tijdens de Yin houdingen geeft Anja een healing en tijdens de rustpauzes een heerlijke ontspannen voetreflex massage. 

Yin Yoga XL met klankschalenconcert

Met veel plezier nodigen Angela en ik je uit voor een extra lange Yin Yogales XL met klankbeleving. Geniet van een 1 ½ uur durende Yin Yogales met een unieke klankbeleving en aansluitend een diepe, ontspannen meditatie van 30 minuten. 

Yin Yoga XL met live muziek bij de alpaca’s

Met heel veel plezier nodigen Tessa en ik je uit voor een extra lange Yin Yogales XL met livemuziek, bij de alpaca’s. Geniet van een 1 1/2 uur durende Yin Yogales, midden in de natuur, tussen de alpaca’s  en geniet tegelijkertijd van het gitaarspel en zang van Tessa en aansluitend een heerelijke meditatie. We sluiten af met een heerlijke kop thee en homemade lekkers. 

Lijkt het je wat, maar weet je niet wat bij je past?

Probeer het gerust uit. De eerste les is gratis! En daarna kun je een losse les boeken om de andere lessen uit te proberen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ervaar jij bij jezelf regelmatig gevoelens van angst, stress, bezorgdheid, onzekerheid, onrust en somberheid? Voel je je slachtoffer van de situatie. Weet je even niet hoe je nu verder moet?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een nieuwsbrief met events, lessen en tips om je beter te voelen. 

Ik wil graag iets doen. Helpen. Bijdragen. Als help ik er maar 1 iemand mee. Schrijf je in en ontvang elke dag een waardevolle tip. 

Liefs, Nicolette